Webshop Groene Winkel

Groene Winkel Veen is een webshop die zich volledig inzet voor groene energie, het milieu én een duurzame toekomst. Gestart door Joanne van Vliet, die de wereld zag veranderen en de vraag naar groene producten zag toenemen. De webshop is onderverdeeld in verschillende bespaarmogelijkheden: bespaar op gas, water en/of energie.
Tevens is Groene Winkel bezig met vernieuwing, verbetering en verjonging. De jeugd heeft tenslotte de toekomst. Daarom proberen we jongeren te inspireren via de kanalen van nu. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, toffe blogs op onze website, et cetera. Ook offline proberen we een inspiratiebron te zijn. Een groen leven hoeft echt niet saai te zijn.
Stilstand is achteruitgang, terwijl we juist vooruit willen. Elk stapje naar een groenere leefomgeving is er één. Het hoeft niet direct groots. Daarom bieden we producten op maat: van artikelen die een klein stapje in de goede richting zijn, tot artikelen met een groots rendement. Groene Winkel richt zich vooral op maatschappelijk verantwoord consumeren. Goed voor jou, je portemonnee én het milieu.

klik hier om naar webshop Groene Winkel te gaan

Geef een antwoord